Pizza kursus

Kursusbeskrivelse

Dej, er ikke bare dej. På Pizza kursus lærer du at lave den perfekte pizzadej. Vi gennemgår hele processen fra start til slut, valg af meltyper, blanding af dej, æltning, hævning og til sidst, formning af dejen til en lækker Pizzabund.

Næste step på vejen til en god Pizza, er en god tomatsauce. På Pizza kursus får du opskrifter med hjem på en hurtig og en luksus pizza sauce. Jeg har naturligvis forberedt luksus udgaven til kurset :-)

Så er vi fremme ved fyldet/topping. På Pizza kursus, vil vi lave mange forskellige slags Pizza, både kombinationer som du kender, men også mere autentiske italienske.

Hvordan man bager sin Pizza, gør en kæmpe forskel. Det er her, rigtig mange bliver overrasket, over hvad den rigtige bageteknik betyder for resultatet. På Pizza kursus skal vi selvfølgelig bage Pizzaér, mange Pizzaér, så når du kommer hjem, er du godt rustet til at bage fantastisk lækre Pizzaér. Medbring gerne en kurv eller kasse til transport af dine bagte Pizzaér.

I løbet af kurset sætter vi os til bordet og nyder de gode pizzaer og et godt glas vin. Du kommer til at bage nok pizzaer, til at kunne bespise din familie til aften :)

Praktisk info:
Sted: Bøgeskovskolen / Bjerringbro Skole, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Pris: 600 kr. pr. deltager, prisen inkluderer alle nødvendige materialer og man er naturligvis velkommen, til at tage de bagte pizzaer med hjem.
Kurset vare cirka 3 timer.

Kursus dato:

5 marts kl. 15.00 – 18.00
6 marts kl. 10.00 – 13.00
6 marts kl. 14.00 – 17.00

Grupper / Firmaer / Foreninger
Der tilbydes også special arrangerede arrangementer for grupper, f.eks. firma eller forenings arrangementer, ring eller skriv for yderligere information.