Pizza kursus

Kursusbeskrivelse

Dej, er ikke bare dej. På Pizza kursus lærer du at lave den perfekte pizzadej. Vi gennemgår hele processen fra start til slut, valg af meltyper, blanding af dej, æltning, hævning og til sidst, formning af dejen til en lækker Pizzabund.

Næste step på vejen til en god Pizza, er en god tomatsauce. På Pizza kursus fremstiller vi en rigtig lækkert tomatsauce.

Så er vi fremme ved fyldet/topping. På Pizza kursus, vil vi lave mange forskellige slags Pizza, både kombinationer som du kender, men også mere autentiske italienske.

Hvordan man bager sin Pizza, gør en kæmpe forskel. Det er her, rigtig mange bliver overrasket, over hvad den rigtige bageteknik betyder for resultatet. På Pizza kursus skal vi selvfølgelig bage Pizzaér, mange Pizzaér, så når du kommer hjem, er du godt rustet til at bage fantastisk lækre Pizzaér. Medbring gerne en kurv eller kasse til transport af dine bagte Pizzaér.

I løbet af kurset sætter vi os til bordet og nyder de gode pizzaer og et godt glas vin.

Praktisk info:
Sted: Løvskal Hus, Løvskal Landevej 18, 8850 Bjerringbro (Se kort)
Pris: 600 kr. pr. deltager, prisen inkluderer alle nødvendige materialer og man er naturligvis velkommen, til at tage de bagte pizzaer med hjem.
Kurset vare cirka 3 timer.

Kursus dato:
Coronaen giver nu mulighed for igen at kunne tilbyde kurser. Der vil snart komme nye kursus datoer på hjemmesiden.
Send mig gerne en email, hvis du vil have besked når der kommer åbne kursus datoer.

Grupper / Firmaer / Foreninger
Der tilbydes også special arrangerede arrangementer for grupper, f.eks. firma eller forenings arrangementer, ring eller skriv for yderligere information.