Pizzakursus Forsat

kr.700,00

Er du allerede i gang med at bage pizzaer derhjemme, men vil du gerne lære mere om de forskellige meltyper, formalingsgrader og hvornår man bruger hvilken mel? Og vil du gerne lære at ælte perfekt på din egen røremaskine? Så er Pizzakursus Forsat lige noget for dig!

Varenummer (SKU): pkf Kategori:

Beskrivelse

Pizzakursus Forsat

Er du allerede i gang med at bage pizzaer derhjemme, men vil du gerne lære mere om de forskellige meltyper, formalingsgrader og hvornår man bruger hvilken mel? Og vil du gerne lære at ælte perfekt på din egen røremaskine? Så er Pizzakursus Forsat lige noget for dig!

På dette kursus vil du lære om:

  • De forskellige meltyper og deres egenskaber
  • Formalingsgrader og hvordan det påvirker pizzadejen
  • Hvornår man bruger hvilken meltype
  • Hvordan man ælter perfekt på en røremaskine

Du vil også få mulighed for at bage 1-2 pizzaer, som du kan nyde på kurset med et godt glas rødvin til. Evt. overskydende pizza får du med hjem i en rigtig pizzabakke.

Kurset er for dig, der:

  • Har taget Pizzakursus Basis (ikke et krav, men kurset tager udgangspunkt I at kursisten har den viden der opnås på Pizzakursus Basis)
  • Vil lære mere om pizzadejens baggrund
  • Vil lære at ælte perfekt på din egen røremaskine
  • Ønsker at bage endnu bedre pizzaer derhjemme
  • Vil genopfriske dine pizzaskills lært på Pizzakursus Basis

Det får du med hjem:

  • Kursus materiale
  • Pizzadej til 6 pizzaer
  • 1 kg. af vores favorit pizzamel
  • Evt. overskydende pizza

Medbring

  • • Egen røremaskine
  • • Beholder min. 3,5 liter, gerne med låg
  • • Evt. forklæde

Kurset inkluderer alle nødvendige ingredienser til fremstilling af dejen og de pizzaer du bager på kurset, samt vand, sodavand og rødvin.

Vi glæder os til at se dig på kurset!

Sted:
Bjerringbro Skole, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro.

Grupper / Firmaer / Foreninger
Der tilbydes også special arrangerede arrangementer for grupper, f.eks. firma- eller foreningsarrangementer, ring eller skriv for yderligere information.

Yderligere information

Dato

3 marts kl. 10.00 – 13.00, 24 marts kl 10.00 – 13.00